OVER ONS

GRASS

Grass - fabrikant van professionele chemie- en autoverzorgingsproducten, reinigingsmiddelen voor schoonmaakbedrijven en huishoudelijke chemicaliën.

 

Wij zijn aanwezig in meer dan 64 landen. 

 

De belangrijkste klanten van onze producten zijn autowasstraten, transportbedrijven en tankstations, cafetering, hotels, winkels en netwerkwinkels

 

Wij produceren unieke producten, controleren de kwaliteit en bieden tegelijkertijd concurrerende prijzen en samenwerkingsvoorwaarden. Constant contact met de klant en een individuele benadering van elke klant - ons onbetwistbare voordeel.

 

Door gebruik te maken van hoogwaardige grondstoffen, professionele medewerkers en ervaring, kunnen we producten produceren die voldoen aan de strengste Europese normen voor waskracht en milieuvriendelijkheid. We werken continu aan het verbeteren van bestaande en nieuwe wasmiddelen.

 

Onze taak is om te voldoen aan de vraag en het aanbod van behoeften op de markt van autoverzorging en voorzieningen. 

ONZE WAARDEN

KWALITEIT

Ons doel is het leveren van betrouwbare en veilige schoonmaakmiddelen. Met dat uitgangspunt richten we onze bedrijfsprocessen in. Die zijn dus klantgericht en bovendien ISO 9001-2015 gecertificeerd. Zo zorgen we voor constante kwaliteit.

SERVICE

Niet allen voor bedrijven maar ook voor particulieren. Altijd de beste oplossingen.

DUURZAAMHEID

Een stabiele organisatie, met oog voor detail, milieu en duurzaamheid.