VERZENDEN/BETALEN/RETOUREN

VERZENDEN

Vanaf 75€ GRATIS levering (Nederland en België) 

 

Wij verwerken en verzenden je bestelling zo snel mogelijk. Voorraad artikelen die je bij ons voor 15:00 uur bestelt worden de zelfde dag verzonden. (m.u.v. zon- en feestdagen).

 

Bestel je voor minimaal 75€ incl. BTW aan producten, dan wordt je bestelling gratis bezorgd. Komt je bestelling lager dan €75,- incl.BTW uit? Dan betaal je slechts 7,95€ aan verzendkosten binnen Nederland en 9,95€ binnen België. We verzenden ook naar alle EU-landen, in je winkelmandje kun je de kosten per land direct bekijken.

Elk pakket wordt voorzien van een track & tracecode waardoor jouw pakket gemakkelijk te volgen is.

Uiteraard bent u welkom om uw bestelde artikelen bij ons af te halen.

 

 

RETOUREN

Indien u niet helemaal tevreden bent, kan u het product eenvoudig retourneren in ongebruikte staat en in originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst naar onderstaande adres.


U dient hierbij zelf zorg te dragen voor voldoende frankering. Voor de inachtneming van de termijn volstaat de tijdige verzending van de goederen.

 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer te vermelden. De retourzending geschiedt op uw kosten en uw risico en dient te geschieden naar:

Grass Clean

T.a.v Afdeling Retouren

Oudestraat 69

5421 WC Gemert

BETALING

Betalen is bij ons net zo gemakkelijk als bestellen. Bijvoorbeeld met iDEAL, PayPal or Credit Card.

Ondersteunde betaalmethodes:

  • iDEAL 

  • PayPal

  • VISA

  • MasterCard

Veilig betalen

Onze gehele website is beveiligd met een SSL certificaat. Alle gegevens worden dus versleuteld.

Onze gegevens 

BTW nummer: 

KvK nummer: